×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Nederländerna

Milan-legenden borttagen från FIFA efter nazistisk blunder

1
Milan-legendaren Marco Van Basten hade inte riktigt en fantastisk dag på jobbet nyligen. Efter att ha använt sig av ett nazistiskt uttryck reagerade både hans arbetsgivare och EA.
Under en sändning för Fox Sports fick Van Basten ett ordentligt hjärnsläpp när han, enligt Van Basten själv, skulle förlöjliga sin tyska kollega. Van Basten är uppenbarligen inte en stjärna på att förlöjliga sina vänner med tanke på att hans sätt att göra det var genom att säga: "Sieg heil". Van Basten blev avstängd av sin arbetsgivare och gick sedan ut med en ursäkt och meddelade att han inte hade några dåliga intentioner med sin kommentar.

Detta har, trots ursäkten, fått EA att reagera genom att ta bort Van Bastens Ikon-kort från spelet FIFA 20. Dock är det ingen fara på taket för FIFA-spelare som redan har Van Basten i sitt lag, de kort som redan existerar försvinner inte. Det är bara möjligheten att nya kort exempelvis unpackas som är borttagen av EA. På grund av att Van Bastens Ikon-kort nu enbart finns i en begränsad upplaga har priserna på transfermarknaden för Van Bastens olika Ikon-kort skjutit i höjden.

Hade du fortsatt spela med Van Basten i ditt lag om du ägt hans Ikon-kort?

9 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.
Ad

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..