×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

eAllsvenskan nominerade till årets sportproduktion på Kristallen

1
Nomineringarna till årets upplaga av TV-galan Kristallen har nu blivit släppta. I kategorin "årets sportproduktion" hittar vi den svenska FIFA-ligan eAllsvenskan som Dreamhack har producerat tillsammans med Discovery Networks.
Under januari i år presenterade Svensk Elitfotboll, tillsammans med Dreamhack och Discovery Networks, eAllsvenskan. En nationell FIFA-liga med 500 000 kronor i prispotten. Det blev tillslut Malmö FF som plockade hem den första säsongen samt 250 000 kronor efter en vinst mot Örebro SK i finalen.

Nu har även produktionen av ligan uppmärksammats. eAllsvenskan har blivit nominerade till "årets sportproduktion" på den årliga TV-galan Kristallen som äger rum den 30 augusti. De kommer att ställas mot fyra andra produktioner, Fotbolls VM från TV4/Cmore, Champions League-studion av Viaplay/TV6, Handbolls VM av Viaplay/TV3 samt SHL-studion/Hockeylördag av TV4/Cmore.

Artikelbild: Jonathan Näckstrand
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..