×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad

Sverige

eAllsvenskan nominerade till årets sportproduktion på Kristallen

1
Nomineringarna till årets upplaga av TV-galan Kristallen har nu blivit släppta. I kategorin "årets sportproduktion" hittar vi den svenska FIFA-ligan eAllsvenskan som Dreamhack har producerat tillsammans med Discovery Networks.
Under januari i år presenterade Svensk Elitfotboll, tillsammans med Dreamhack och Discovery Networks, eAllsvenskan. En nationell FIFA-liga med 500 000 kronor i prispotten. Det blev tillslut Malmö FF som plockade hem den första säsongen samt 250 000 kronor efter en vinst mot Örebro SK i finalen.

Nu har även produktionen av ligan uppmärksammats. eAllsvenskan har blivit nominerade till "årets sportproduktion" på den årliga TV-galan Kristallen som äger rum den 30 augusti. De kommer att ställas mot fyra andra produktioner, Fotbolls VM från TV4/Cmore, Champions League-studion av Viaplay/TV6, Handbolls VM av Viaplay/TV3 samt SHL-studion/Hockeylördag av TV4/Cmore.

Artikelbild: Jonathan Näckstrand
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..