×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Krönika

Detta måste EA göra för att hålla FIFA intressant

2
Fifa 20 var ett kontroversiellt spel. Vissa prisade spelet, medan andra inte kunde tåla det. I oktober släpper EA ut spelet Fifa 21 och inför det har vi gjort en kort lista på fem förslag som vi önskar oss att se i kommande spelet. Vad har du för förhoppningar för spelet? Skriv det ner i kommentarfältet!
Jag likt flera andra, har varit aktiv Fifa-spelare sedan flera år tillbaka och för mig var Fifa 98 startskottet för mitt eget Fifa-spelande. Under åren har spelet sett stora förändringar och kommit väldigt långt från vad det var tidigare. I Fifa 98 gick mer eller mindre varje hörnspark i mål, vilket kunde kännas aningen frustrerande. I dagens läge kan sådana buggar fixas av EA relativt snabbt, vilket gör att vi som spelare förväntar oss högklassig kvalité när det kommer till de nyaste Fifa spelen. Även om spelen har blivit betydligt bättre och mer autentiska under de senaste åren, finns det fortfarande en hel del som EA kan förbättra till stundande Fifa 21 spelet.

Nedan hittar du en lista på fem önskemål som vi hoppas att EA introducerar / förändrar till det kommande spelet.

1. Servrarna. FIFA och dåliga servrar. De har vi alla upplevt eller i alla fall hört talas om i samtliga Fifa-spel sedan Ultimate Team introducerades. EA är ett av världens största spelbolag och tjänar in hundratals miljoner på Ultimate Team. Hur kan vi fortfarande hamna att kämpa med servrarna? (Enligt personlig erfarenhet fungerade servarna bättre i år än någonsin tidigare.)

2. Career Mode. Även om de flesta spelar FUT (samt var EA kammar in mest pengar), är career mode där var nästan alla Fifa-spelare nån gång inlett sina Fifa-karriärer. Det kan hända att det är det sentimentala i mig som kommer upp till ytan, men jag skulle gärna se ett förändrat och förbättrad career mode. Kanske lägga till möjligheten att skapa ditt egna lag eller en ”story mode” för egenskapad spelare?

3. Mindre specialkort i Ultimate Team. med den här åsikten kanske jag står ensam, men jag upplever att det fanns alldeles för många specialkort i Fifa 20. Specialkort ska kännas speciella och sällsynta. Mot slutändan av Fifa 20 var det nästan omöjligt att öppna ett pack utan att få ett specialkort. Hur unikt är det då?

4. Ett mera autentiskt Fifa. Som fotbollsspel är Fifa 20 kanske det mest autentiska spelet som vi hittills har sett, dock finns det en hel del att förbättra. Nickmål och långskottsmål saknas nästan helt från Fifa 20, fastän de utan vidare har sin plats i modern fotboll. Hårda vindar, regn och snö är kännetecknande för flera länders höstar och vintrar, och det borde synas oftare i Fifa och det borde synas oftare i Fifa matcher.

5. Volta. Som en före detta aktiv Fifa Street-spelare, var det underbart att en bit av Fifa Street fick ta sin plats i Fifa 20. Förhoppningsvis får vi chansen att spela "Career mode Volta", eller kanske till och med ett helt eget Fifa Volta-spel nästa år.

Vad tycker du saknas från listan och vad önskar du dig för förändringar till Fifa 21? Skriv ner dom i kommentarfältet! Fifa 21 kommer ut den 9:e oktober 2020.

Dela detta på internet

Contributor

Prövoskribent,
Ad

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..