×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Basshunter med i trailer till Netflix nya Dota-anime

1
Under gårdagen släpptes den första säsongen till den nya Dota-animen på Netflix. I samband med detta släpptes även ny trailer till serien. Där kan man se den svenska superartisten Basshunter som spelar sin klassiska låt Dota.
Om det finns något som många gamers kan relatera till så är det att sitta i ett VoIP-program och spela med sina polare. Någon som verkligen satte fingret på den känslan var den svenska artisten Basshunter med sin låt Dota från 2006. I låten som alla troligen har hört som beskriver Basshunter hur han och sina polare sitter i Ventrilo och spelar Dota.

Under gårdagen släpptes den första säsongen till en ny serie på Netflix. Serien går under namnet DOTA: Dragon's Blood och är en anime som utspelar sig i Dota-universumet. I samband med släppet så kom även en ny trailer. Där kan vi se Basshunter sitta och sjunga sin klassiska låt samtidigt som han spelar Dota 2 och kollar på Dragon's Blood samtidigt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..