×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

The International i Stockholm skjuts upp på grund av COVID-19

1
En av världens största esportturneringar skulle gå av stapel i Stockholm under sommaren. Nu ser det ut som att The International skjuts upp till nästa år. —Vi har tittat på många olika datum, men det är sannolikt att evenemanget måste hållas 2021, skriver Valve i ett blogginlägg.
Världens största turnering i Dota 2, The International, skulle i år arrangeras i Stockholm under Augusti månad. Den rådande COVID-19 pandemin som satt stopp för en rad nationella och internationella evenemang sätter dock käppar i hjulet även för The International. Arrangören Valve har själva gått ut och kommenterat situationen i ett blogginlägg. Där gör de klart att turneringen inte kommer att kunna arrangeras i Augusti. Något mer specifikt datum för när turneringen kan hållas finns heller inte enligt spelutvecklaren.

—Vi har tittat på många olika datum, men det är sannolikt att evenemanget måste hållas 2021, skriver Valve.

Precis som tidigare TI-turneringar kommer även den kommande turneringens prispott att delvis finansieras av intäkter från försäljningen av så kallade "Battle Pass". Normalt släpps dessa närmare inpå turneringen men årets Battle Pass kommer att släppas snart, istället för närmare inpå turneringen. Det kommer dock att dröja ett par veckor längre än tidigare år då spelutvecklarens anställda nu jobbar hemifrån.


Artikelbild: Skärmdump via Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..