×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Missa inte dokumentären om OG:s otroliga vinst under The International

1
Red Bull har släppt dokumentären Against The Odds, en dokumentär som följer OG från deras start till deras osannolika vinst under The International 2018. Se historien om det mest framgångsrika laget i Dotas historia.
Denna artikel presenteras i samarbete med Red Bull


Ninjas in Pyjamas som äntligen vann en major, Taipei Assassins otroliga upset under League of Legends World Championship 2012 och Joona "Serral" Sotala som fick tillbaka europa på Starcraft-scenen. Detta är alla otroliga historier under esporten. Men det finns en som kanske slår alla.

Ett lag som bildades på vänskap och världsstjärnor, det första laget att någonsin vinna fyra stycken Dota-majors och laget som tappade två av sina spelare precis innan The International. Vi pratar såklart om OG. Trots tappet av sina två stjärnor lyckades laget med det omöjliga och vann The International 8, det första laget att göra detta efter att ha kvalat in genom de öppna kvalen.

Red Bull har nu släppt en dokumentär som visar lagets historia från början till start. Mycket fokus läggs på relationen mellan Johan "N0tail" Sundstein och Tal "Fly" Aizik, två spelare som nästan alltid spelade tillsammans. Detta fram till att Fly, tillsammans med Gustav "s4" Magnusson, valde att lämna laget precis innan The International 8.

2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..