×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Ninjas in Pyjamas återvänder till Dota 2

1
Efter över ett år går Ninjas in Pyjamas ännu en gång in i Dota 2. Det internationella laget leds av amerikanen Peter "ppd" Dager.
Ninjas in Pyjamas har via ett pressutskick tillkännagivit att de tar steget tillbaka in i Dota 2. Organisationen har inte haft ett Dota-lag sedan juni förra året, ett inhopp i scenen som endast höll i fem månader. Laget kommer att bestå av en salig blandning spelare där ingen kommer från samma land. Det kanske mest välkända namnet som kommer att bära ninjornas färger är nog Peter "ppd" Dager som tidigare spelat för Optic Gaming och Evil Geniuses, där han i det sistnämnda laget vann The International 2015.

ppd säger i pressutskicket att han han tror på laget. Trots att han precis gått med i NiP så känner han att passionen och dedikationen för laget är inspirerande. Ninjas in Pyjamas VD, Hicham Chahine säger att de har kollat länge på Dota-scenen och ser detta som en stor möjlighet. Laget kommer spela sin första turnering redan den 19 september, Kuala Lumpur Major EU Qualifiers.





Artikelbild: Robert Paul/Beyond the Summit

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..