×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Platt fall för Fnatic som åker på en 0-2-förlust mot Tyloo

1
Fnatic är bara en match från att bli utslagna i Kiev. Det står klart sedan de åkte på en riktigt hård förlust mot kinesiska Tyloo under söndagsmorgonen. Morgonens andra match, mellan Heroic och Hellraisers, slutade med en 2-0-vinst för dansk-svenska Heroic.
Efter gårdagens förlust mot Gambit Esports var svenskarna i Fnatic ute efter revansch då de på söndagsmorgonen ställdes mot kinesiska Tyloo. Någon drömstart blev det dock inte för Fnatic som i stället fick se Tyloo ta kommandot från start på öppningskartan, Cobblestone. Efter att den första halvan spelats färdigt var det ett anfallande Tyloo som låg i en knapp 8-7-ledning. Efter sidbytet fortsatte kineserna att vara det vassare laget och lyckades freda sig så pass att de till slut vann kartan med 16-10.

På matchens andra karta, Inferno, öppnade ett försvarande Fnatic klart starkare. Nio rundor in i kartan låg de i ledning med 7-2. Sedan tappade de helt. Tyloo vann halvans sista sex rundor och gick därmed in i den andra halvan med ett knappt övertag. Där fortsatte det sedan att vara jämnt och även om Fnatic var först att nå 15 vunna rundor kom kartan att gå till förlängning. Väl där hade Tyloo vind i seglen och tappade endast en runda innan segern var säkrad. En riktig skalp av Tyloo, men ett platt fall för Fnatic.

Jämn avslutning på matchen

I morgonens andra match ställdes Andreas "MODDII" Fridhs Heroic mot Hellraisers. Där fick vi, tack och lov, se lite svenska framgångar. Heroic öppnade matchen som det försvarande laget på Train och kunde skaffa sig ett sju rundor överläge stort övertag inför den andra halvan. Ytterligare tio rundor senare var den första kartan säkrad för det svensk-danska laget som till slut vann med 16-9.

Drabbningens andra karta, Cobblestone, blev desto jämnare. Efter att Heroic inlett som det försvarande laget gick de in i den andra halvan med en knapp ledning. Ytterligare 15 rundor senare var det dock helt jämnt och även i denna match krävdes alltså en förlängning. Det fortsatte vara jämnt även där, men till slut kunde Heroic avgöra och fastställa resultatet till 19-17.


Resultat, Omgång 2


Mer svenskt blir det först klockan 18 då Faze Clan möter Cloud9

Artikelbild: Starladder

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..