×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Uppdatering: SumaiL och Fear kvar i Evil Geniuses — BuLba och Aui_2000 fyller tomrummet

2
I mitten av all spekulation verkar det som att Clinton "Fear" Loomis och Sumail "SumaiL" Hassan kommer stanna kvar i Evil Geniuses, då laget ersätter Artour "Arteezy" Babaev och Saahil "UNiVeRsE" Arora med Sam "BuLba" Sosale och Kurtis "Aui_2000" Ling.
Sedan vi publicerade vår första rapport angående Evil Geniuses-spelarna Clinton "Fear" Loomis och Sumail "SumaiL" Hassan under gårdagen verkar det nu som att EG kommer att behålla majoriteten av sitt lag. Samtidigt gör Sam "BuLba" Sosale och Kurtis "Aui_2000" Ling entré i laget och fyller därmed tomrummet som Artour "Arteezy" Babaev och Saahil "UNiVeRsE" Arora lämnat efter sig. Detta innebär även att Ling återigen spelar under den blå fanan efter att han blev ersatt av Arteezy i början på September förra året.

Enligt två källor nära till laget ska EG ha signerat de två spelarna för endast ett par timmar sedan, vilket innebär att Fear och SumaiL mycket väl kan ha varit på väg att lämna laget då vi skrev vår föregående artikel om situationen. Det har även ryktats att de två spelarna var påväg att gå med i Digital Chaos, men då inga av våra källor kunde konfirmera detta valde vi att inte nämna det i vår nyhet.

Digital Chaos ser nu ut att vara i ett minst sagt osäkert läge. Lagets ägare och grundare, Shannon "SUNSfan" Scotten tweetade under kvällen ett kryptiskt meddelande som helt enkelt löd: "dead team". Även DC:s manager Nikki Elise verkade antyda att laget var i ett digert läge, då hon skrev följande uttalande på Twitter:

"Good luck to those who got left in the wake of all this. I am sure you will be in some amazing teams. Sucks it had to go down like this."
Utifall att detta stämmer kommer Evil Geniuses nya laguppställning bestå av:
USA Clinton "Fear" Loomis
Pakistan Sumail "SumaiL" Hassan
USA Sam "BuLba" Sosale
Kanada Kurtis "Aui_2000" Ling
USA Peter "ppd" Dager
Fragbite har sökt Scotten för en kommentar.

Bildkälla: Valve

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..