×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DotA 2

Dota 2-streamare rånad — under sändning *

2
Nikki "Sajedene" Elise tycks ha blivit rånad i sitt egna hem — mitt under en stream-session.
Dota 2-streamaren Nikki "Sajedene" Elise tros ha blivit rånad i sitt egna hem — mitt under en stream-session. Scenariot utspelade sig idag runt 14:00 svensk tid, där det i bakgrunden av Sajedenes stream hördes rop och orden "take whatever you want", förmodat från från kommentatorn och DotaCinema-ägaren Shannon "Sunsfan" Scotten som tycks leva tillsammans med Sajedene.

För att se vad som försiggick lämnade Sajedene sin dator, och kort därefter syntes en man med pistol komma in rummet, vilket gör att det tros vara ett rån. Man verkar inte ha hört något ytterligare från de två drabbade, men Matthew "Cyborgmatt" Bailey har uttalat sig om att polis är på väg till deras bostad, förutsatt att de inte redan anlänt. Twitch har stängt ner Sajedenes konto, förmodat i förebyggande syfte då en polisutredning bör vänta.

En anhängare till streamen lyckades klippa ut scenariot innan kontot stängdes. Denna video kan ni se nedan. Ha i åtanke att det är olagligt att förfalska ett sådant här scenario utan att kontakta polisen på förhand, vilket talar mot anklagelser om att det hela skulle vara iscensatt.* Uppdatering:

Enligt ett Twitter-inlägg från Cybortmatt är båda de drabbade utom fara, men tydligt chockade.

51 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 51 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..