×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Film

Första inofficiella filmen från TI3

8
Dominik 'hexOr' Buhmann har skapat den första inofficiella filmen från The International 3. I filmen finns många gobitar från både grupp- och slutspelet.
För drygt tre veckor stod The Alliance som vinnare på The International 3. Idag kommer videoskaparen Dominik 'hexOr' Buhmann med en tio minuters lång video med det bästa från miljonturneringen.

2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..