×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

NoA tar en paus

1
WEG säsong 1-vinnarna NoA misslyckades rejält i uppföljarsäsongen av den sydkoreanska tävlingen och åkte ut så fort de över huvud taget kunde ha gjort. Med en temporärt inlånad quick förväntades det anlända nyheter av något slag efter deras hemkomst, nyheter som nu kommit. Via klanens IRC-kanal meddelar de att de kommer ta en paus från spelandet. Detta borde i vanliga fall inte betyda något, då NoA alltid pauserar mellan evenemangen, men denna gång har det skapat en hel del rykten om ett slut för klanen.
NoA meddelar dock i sin korta och koncisa topic att de planerar att delta i även nästa säsong av WEG, tredje i ordningen, i mitten av augusti. Något mer än så får vi inte veta. Det finns många obesvarade frågor, och så lär det förbli ett tag till. Det vi har att vänta på är en intervju med lagets manager, Siege, som ska komma "soon", enligt NoA.

De spelarna som i dagsläget spelar för NoA är:
    XeqtR
    Naikon
    shaGuar
    method

269 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 269 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..