×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Vinnarna i Fragbite Movie Awards

1
För drygt en vecka sen stängde vi inskickningen till vår filmtävling här på Fragbite. Idag kan vi presentera vinnarbidragen. Så utan någon större väntan så kommer de lyckliga vinnarna här.
Bästa film: Inferno City av Nailen
Mest nyskapande film: Sorry tiiim av Qujon
Roligaste film: NSADD av NoreN
Bästa ljud: Flawless av KaLinKa
Det var faktiskt så att filmen Inferno City av Nailen vann hela tre (!) kategorier, alla utom roligaste film. Men eftersom vi hade satt regeln att man bara kunde vinna en kategori per film så fick den bara pris i bästa film, vilket inte är fy skam.

De som har vunnit bör förvänta sig en ny titel här på Fragbite inom en stund och varsin singerad musmatta i brevlådan inom en kort framtid. Valen av musmatta gick till så här.
Nailen: Signerad QPAD från Eyeballers
Qujon: Signerad QPAD från Skolpojkarna
NoreN: Signerad QPAD från mTw.ATI
KaLinka: Signerad QPAD från Embrace
Vi på Fragbite vill tacka de som deltog i tävlingen samt vår jury som bestod utav: Karamell, Scar, Xyanide, Fajri samt mig själv.

391 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 391 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..