×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

vilden går till NiP * **

1
Ryktena var mer än rykten, en och en halv timme efter att vi skrev att vilden lämnat EYE är det nu bekräftat att han går med i NiP. Offentliggörandet gjordes i samband med att NiP lanserade sin nya sida – nip-gaming.com. vilden säger sitt om saken på NiP:s hemsida:
It feels fantastic to be a part of Ninjas in Pyjamas; it's like a dream coming true. To be able to play with the best players in the world, and under the best organisation in the world feels like a million dollars. I'm looking forward to a year of success and happiness together with the Ninjas in Pyjamas, says Christian about his influx with Ninjas in Pyjamas.
Detta ger NiP en laguppställning på hela sju man:
  • HeatoN
  • SpawN
  • Potti
  • fisker
  • ahl
  • Hyper
  • vilden
* Uppdatering: En intervju med Hyper är nu uppe. Han berättar bland annat att laguppställningen till Samsung Euro Championship är klar, läs vidare för att få reda på det senaste!

** Uppdatering: En liten intervju med huvudpersonen vilden finns nu också uppe.

NiP-Hyper-


Hej Hyper! Berätta om varför ni tog in vilden i laget!

Laget var i klart behov av förnyelse och vilden är då det självklara valet. Han kompletterar vårt lag perfekt med sin galna AWP och sina utmärkta ledaregenskaper.

Detta ger er en laguppställning med hela sju man, hur ska detta kunna fungera?

Det får framtiden utvisa men det laget vi kommer ställa upp med på Samsung Euro Championship är; Hyper, HeatoN, SpawN, vilden & ahl. Hur det blir efter det får vi se men just nu spelar vi i alla fall med denna lineup.

Varför just ni fem?

För att vi är hetast just nu, har mest tid och är mest motiverade till att vinna allt detta år.

Hur länge har vilden-rekryterandet varit aktuellt? När började ni först få upp tankarna för att ta med vilden?

Tja, jag har velat spela med vilden ända sen jag lämnade EYE i höstas, men det blev inte aktuellt föräns det blev klart att vi skulle gå från SK och starta upp NiP igen, det var väl ungefär under CPL Dallas det kom på tal att vi skulle erbjuda honom en plats i laget.

Vad är era förväntningar inför SEC? Vad kan stå i vägen för en vinst?

Allt utom vinst kommer vara en stor besvikelse och vi kommer självklart göra allt för att vinna. För oss som var på WCG i San Francisco är det även en personlig chans att få revansch för vårt "misslyckande" där, nu vill vi vinna först och främst för oss själva men även för Sverige och alla fans.

Ni lanserade just er nya sajt, hur ser framtiden ut för den? Har vi något NiP-insiderliknande att vänta?

Det kommer med all säkerhet att komma specialerbjudanden för mer dedikerade fans, marknaden för det är så pass stor så det kommer bli ett tillskott till sidan helt klart. När och exakt vad det kommer innehålla får ni vänta och se!

Är det något du vill tillägga innan vi avslutar?

Jag skulle vilja tacka hela organisationen bakom NiP, inkluderat skribenter och webdesigners samt våra sponsorer Soft-trading, port80 och Inferno-online för att ni gjort vårt yrke så mycket roligare och bättre! Peace
Vi fick även tag i vilden för några korta kommentarer om händelsen.

NiP-vilden-


Hur gick dina tankegångar från det att du fick erbjudandet till att du slutligen tackade ja?

Det var ett ganska självklart val för mig. Att få spela med världens bästa lag är svårt att tacka nej till, och med den organisationen bakom så gjordes inte valet direkt svårare. Tycker också det är riktigt kul att få lira med Hyper igen.

I EYE:s pressmeddelandet kunde man få intrycket av att det till en viss grad var EYE:s beslut att du lämnade, stämmer det på något plan?

Det stämmer inte alls. Detta var ett beslut som jag tog helt på egen hand.

Hur var responsen från dina klankompisar när du berättade att du skulle lämna dem för NiP?

Den var oväntat bra faktiskt. Jag hade förväntat mig en massa sura miner men istället så förstod de alla att man inte kan säga nej till en sådan här chans. Så vi är inte ovänner på något sätt. Får helt enkelt hoppas att dem reser sig och bildar ett lika bra lag på nytt. Samtidigt vill jag gärna tacka för den tid vi hade tillsammans i EYE, det har ju trots allt varit ett bra tag. Ni vet vilka ni är.
Med detta riktar vi ett tack till intervjuobjekten och önskar NiP lycka till i framtiden.

539 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 539 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..