×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

The Titans blir det nya SK-laget – spelar SEC

1
Som ni kommer ihåg lämnade det gamla SK-laget, bestående av HeatoN, Hyper, fisker, SpawN, ahl och Potti, SK för att starta upp NiP igen. SK utlovade direkt att ett nytt lag i världsklass skulle komma – idag 18.00 kom det.
Det är inte några små skor som ska fyllas, så man har rekryterat en bunt riktigt heta spelare, med andra ord det danska topplaget The Titans. Den efterlängtade laguppställningen ser ut så här:
  • Jonas "calc" Gundersen
  • Richard "Drally" Halgaard
  • Simon "eGene" Kullenberg
  • Mike "spx" Lutzhoeft
  • Jonas "whiMp" Svendsen
Som ni förmodligen ser är det inte några svenska spelare, vilket kommer både som en överraskning och som en besvikelse – i alla fall för oss svenskar. whiMp har gjort comeback och fyllt hålet som lämnades av KK, vilket nog får ses som en högst efterlängtad comeback av många.

Lagets första prövning med den nya klantaggen blir Samsung Euro Championship i Köln den 10-13 mars. De kommer även att delta i ClanBase EuroCup XI, som ju The Titans lämnade till fördel för astralis. SK hade dock sedan tidigare skrivit upp deras kommande lag och det är den platsen som danskarna kommer att spela från.

The Titans-organisationen verkar dock inte vara helt död. Inaktive spelaren Eraz var rätt företegen om framtiden när vi frågade, men han kunde, efter lite pressande, berätta att det kan komma att bli ett nytt lag i The Titans.

Mer information kommer att komma senare ikväll.

Källa: SK Gaming
2018-06-26 11:38
Vi tog ett snack med PUBG-laget Tindergulds lagkapten Marcus "MILLAWxD" Vestlund för att ta reda på varför de inte har någon organisation bakom sig, var namnet kommer ifrån, och hur nära de nu är att faktiskt skriva på ett proffskontrakt.
2018-07-09 17:25
I höst har det blivit dags för premiärsäsongen av Fragleague. Ligan kommer att spelas i både CS:GO och PUBG, med en total prispott på 250 000 kronor. Redan nu är ansökningsprocessen, och anmälan till kvalcuperna öppen.

370 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 370 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..