×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Danmark

KK tackar för sig

1
Den danska spelaren KK, av vissa klassad som nyckelspelaren till sitt lags framgång, har nu valt att lämna The Titans. I en intervju på XplayN berättar han att beslutet har legat i luften under en längre tid. Kort och gott vill han inte offra mer tid på spelandet, eller som han själv uttrycker det:
som det er nu spiller vi fra 18 til 23 og det tærer meget på kræfterne.. Det er jeg bare ik villig til at ofre mere..
Följden av beslutet blir att han kommer trappa ner på spelandet, om han kommer sluta spela till 100 procent är nämligen inte säkert.

Framtiden i The Titans ser den relativt nytillkomna rekryten calc lugnt på, och det verkar inte finnas några som helst planer på att stoppa nu. För att få en bättre insikt i händelsen och framtiden i The Titans får ni dra fram danskkunskaperna och ta er hit.

151 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 151 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..