×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

embrace vinner Kylie Invite #2

1
embrace vann nyligen cupen Kylie Invite #2 som lockade några välkända namn. I finalen slog de INFLAME på Train och Nuke med 25-21. embrace fick för några dagar sedan en helt ny lineup och av dagens resultat att döma har det åtminstone inte varit några större problem med att spela ihop den. Topp 4 i Kylie Invite #2 blev så här:
1. embrace – 5 VIP-biljetter till Warhack + 5 BNC:s
2. INFLAME – 5 BNC:s + 5 HLO Skatez
3. Clanhumla – 5 HLO Skatez
4. FSiSM
Nedan finner ni embrace resultat på väg fram till förstaplatsen:
vs.INFLAME25-21
vs.Clan Humla13-4
vs.Hanger13-9
vs.wingsWO
vs.ChiLi13-5
vs.INFLAME13-2
embrace spelade med sin nya lineup bestående av VonoX, Tentpole, f0rest, RobbaN och solido. VonoX kommenterade kort dagens cupvinst så här:

– Jag tycker att cupen flöt på riktigt bra, ingen delay alls. Jag är nöjd med hur vi spelade idag men vi kan så mycket bättre så förhoppningsvis går det stabilare nästa turnering då. Det klickade sedan första dagen måste jag säga. Det har funkat riktigt bra hittills och alla är nöjda med hur saker ligger till. Vi är såpass nya dock så alla taccs och sånt är fortfarande lite dåligt men med tiden kommer allt sitta bra!

Alla resultat från turneringen finns på deras hemsida.

130 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 130 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..