×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

3D mot GoL i final

1
I natt möttes GoL och 3D i winner bracket-final, en match som 3D vann med 13-6. I loser bracket-finalen ställdes GoL mot SK.swe, som nyligen besegrat team9 med 13-7. GoL visade inte SK någon pardon utan tog enkelt hem matchen med 13-2. I final ikväll klockan 19:00 har vi alltså 3D mot GoL, som måste vinna två banor för att ta hem alltihop, medan 3D bara behöver en. Alla placeringar förutom första- och andraplatsen är nu färdiga:
1-2: GoL / 3D

3: SK Sweden

4: team 9

5: Weekend Warriors

6: zEx

7: Riot Squad

8: eoLithic

9-12: esu.swe / tec / DoP / mTw
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..