×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Kontroversiella coachen bröt benet under bootcamp

1
Den danska coachen tog ytterligare ett felsteg och bröt fotleden.
Det finns få CS-profiler som varit i så många kontroverser som Nicolai "HUNDEN" Petersen. Den danska coachen var den första att bli upptäckt att använda coachbuggen som bannade ett stort antal coacher under 2020. Efter detta ska han även ha läckt taktiker från Heroic till Astralis.

Men hans kunskap i Counter-Strike har det aldrig varit någon fråga om. Han hittade därmed ett nytt hem i den nya danska organisationen Sashi Esport. Det nyformade laget hade nyligen ett bootcamp som slutade tufft för coachen.

Under bootcampets sista kväll drog många av spelarna i Sashi till en konsert tillsammans med ledningen. Där blev det nog lite för galet. Istället för ett snedsteg i karriären blev det nu det i verkligheten. Allt avslutades med att HUNDEN bröt fotleden och nu behöver gå på kryckor.

Artikelbild: Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..