×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Klart: Godsent-svenskarnas förra organisation signar ny femma

1
Into The Breach har nu presenterat sitt nya CS-lag.
Under höstsäsongen huserade den brittiska organisationen Into The Breach de två svenska spelarna Alfred "RuStY" Karlsson och William "draken" Sundin i sin femma. Efter att laget släppt sitt lag i början av december plockades svenskarna upp av Godsent.

Nu står det klart att Into The Breach är tillbaka med en ny satsning på Counter-Strike. I ett pressmeddelande presenterade organisationen under torsdagen de fem nya spelarna som ska representera ITB under våren.

Precis som i den tidigare upplagan av Into The Breach väljer organisationen att satsa på den brittiske riflern Cai "CYPHER" Watson. Till sin hjälp får CYPHER sällskap av Karol "rallen" Rodowicz, Joey "CRUC1AL" Steusel samt den brittiska duon Thomas "Thomas" Utting och Sebastian "volt" Malos.

Femman har tävlat tillsammans under namnet Orgless Heroes under början av året och då bland annat lyckats kvalificera för årets första upplaga av onlineturneringen CCT West Europe Series.

Into The Breach är:
Karol "rallen" Rodowicz
Joey "CRUC1AL" Steusel
Thomas "Thomas" Utting
Cai "CYPHER" Watson
Sebastian "volt" Malos


Artikelbild: Pressbild/Into The Breach

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..