×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenska femmans kvalsuccé — klara för LAN-final i Kroatien

1
Thundr Esports är klara för slutspel i den kroatiska turneringen.
Svenskarna i Thundr Esports säkrar en plats i LAN-finalerna av den kroatiska CS-turneringen Wandercon. Det står klart efter att laget vunnit det första av två öppna onlinekval under helgen.

Kvalet som Thundr vann spelades under lördagen och vägen till kvalvinsten gick genom vinster mot bland annat fotbollsstjärnan Casemiros CS-lag Case Esports och Enro Griffins.

LAN-finalerna spelas på plats i den kroatiska staden Osijek i början av februari. Turneringen har sammanlagt 5000 Euro (~55 000 kronor) i prispott och totalt fyra lag har kvalificerat för slutspelet.

Thundr Esports är:
David "Brillo" Lehrman
Dennis "dZ" Zetterlund
Henric "hechtikal" Öhlund
Isak "kASI" Walhed
Sverige Oskar "treckiz" Karlsson

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..