×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Så gick första dagen i Blast Premier Fall Finals — vinna eller försvinna för NIP idag

1
Det blev en tung första dag för Ninjas In Pyjamas. Nu kan de antingen säkra en plats i slutspel eller lämna turneringen direkt.
Under gårdagen startade Blast Premier Fall Finals i Köpenhamn. Först ut för dagen var Faze Clan som lätt tog sig förbi OG med två raka kartor. Denna matchen följdes av den mellan Ninjas in Pyjamas och Heroic. Svensklaget startade bra och tog hem den första kartan. Det var dock helt chanslösa på de två nästkommande.

I den tredje matchen för dagen såg vi nästan Fluxo skrälla mot Natus Vincere. Det brasilianska laget såg ut att vinna den första kartan men Navi ryckte upp sig. Efter Dust2 var det lätt att stänga karta två. Sista matchen spelades mellan G2 Esports och Team Liquid. Där blev det två jämna kartor som Liquid vann.Idag avgörs gruppspelet och NIP är först ut. Det är vinna eller försvinna som gäller i matchen mot OG. Om NIP säkrara vinsten går de vidare till kvartsfinal, förlorar de så åker de ut. Utslagningsmatch är det även för Fluxo och G2 Esports som spelar dagens tredje match. De fyra resterande lagen är redan klara för slutspelet och kämpar idag om en direktplats till semifinal.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..