×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

Här firar CS-fansen Fnatic-spelarens födelsedag: "Så bra publik"

1
Den finska publiken hyllade Fnatic-spelaren på födelsedagen genom att sjunga för honom.
Fnatic hade en minst sagt lyckad sejour i Finland förra veckan. Laget vann sin första stora LAN-turnering sedan Dreamhack Masters i Malmö 2019 och kammade därmed hem över en miljon kronor i prispengar från Elisa Masters 2022.

Någon som firade lite extra var lagets danska spelare Fredrik "roeJ" Jørgensen. På finaldagen fyllde han nämligen år. Detta var något som inte hade gått produktionen förbi och på finaldagen uppmärksammades han därför av scenvärden Pala "Mantrousse" Gilroy Sen som fick den finska publiken att brista ut i en födelsedagssång för att fira spelaren.

Se den finska publikens firande här

Videon av den finska publikens firande har spridits på flera olika sociala medier. I Reddit-tråden dedikerad till videon hyllar användarna den finska publiken för det fina tilltaget.

"Så bra publik", skriver bland annat användaren skogins i trådens mest upvotade svar.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..