×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

fribergs fotbollsproffskusin ger sig in i esporten – ska spela unik FIFA-showmatch

1
Den svenska CS-legendarens kusin ska spela uppvisningsmatch i FIFA23.
Adam "friberg" Friberg är en av världens mest meriterade Counter-Strike-spelare. Men hur bra är hans kusin på gaming? Det kommer vi snart att få veta.

fribergs kusin Erik Friberg är nämligen ett av de 22 fotbollsproffs som kommer att spela i en unik uppvisningsmatch i FIFA23. Den 13 oktober möts fotbollslagen IFK Göteborg och BK Häcken, där Erik Friberg är lagkapten, i ett digitalt derby där spelarna spelar sig själva.

Uppvisningsmatchen är en del av Länsförsäkringars arbete för att få fler vuxna att engagera sig i sina barns spelande.

— Adam (friberg, reds. anm.) har väntat på att jag ska börja spela en ”riktig” sport. Så han kommer så klart kolla. Det är min styrka, jag har ett proffs i släkten, så någonstans finns det ju kvalitet i blodet, säger Erik Friberg i Länsförsäkringars pressmeddelande.

Uppvisningsmatchen, som spelas 11 mot 11, sänds på Länsförsäkringars Twitch-kanal och kommer att ramas in som en vanlig allsvensk fotbollsmatch med kommentering av FIFA-streamern Olle McDulle och klassiska fotbollsexperter från Cmore.

Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/Länsförsäkringar
Videokälla: Pinnacle/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..