×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

nawwks femma drar sig ur alla turneringar: "Resultaten långt ifrån tillräckligt bra"

1
Drygt en månad efter att laget signat Richard "shox" Papillon väljer Apeks att dra sig ur alla turneringar.
Den norska organisationen Apeks CS:GO-lag drar sig ur alla tävlingar som laget deltar i. Det meddelade laget igår genom ett inlägg på Twitter.

Anledningen till beslutet uppges vara lagets svaga resultat den senaste tiden.

"På grund av vårt nuvarande tillstånd har vi beslutat att dra tillbaka CS-laget från alla tävlingar. Våra resultat har varit långt ifrån tillräckligt bra och vi behöver tid att reflektera och utvärdera tills vi känner oss redo", skriver organisationen.

Inför höstsäsongen gjorde Tim "nawwk" Jonassons femma flera ändringar i sin laguppställning. Den svenska talangen Hugo "chawzyyy" Gunther och dansken Asger "AcilioN" Larsen bänkades inför säsongen till förmån för Justinas "jL" Lekavicius och Richard "shox" Papillon men resultaten har uteblivit.

Under säsongen har laget misslyckats att kvala till Majorn i Rio, slutat på en delad tredjeplats i LAN-turneringen Fragadelphia och slagits ut direkt ur CCT Central Europe Series #2.

Apeks är:
Tim "nawwk" Jonasson
Joakim "jkaem" Myrbostad
Martin "STYKO" Styk
Justinas "jL" Lekavicius
Richard "shox" Papillon

Jakub "kuben" Gurczyński

Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..