×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Biljetter till Svenska Cupens slutspel släppta — köp early bird för rabatterat pris

1
Se svensk Counter-Strike i världsklass på Space Arena i oktober!
Köp Early Bird-biljetter till Svenska Cupens slutspel här.

Nu släpper vi äntligen biljetter till slutspelet av Svenska Cupen i Counter-Strike. Missa inte chansen att under två maxade dagar se landets absolut bästa CS-spelare göra upp om titeln Sveriges bästa lag.

Ninjas in Pyjamas och Team Finest får den 15—16 oktober sällskap av två andra svenska topplag i Space Arena i Stockholm för årets stora svenska CS-fest. Förutom att se Counter-Strike på högsta nivå bjuder vi dig som besökare på en heldag i Space Club med aktiviteter innan och mellan matcherna.

Passa på och säkra din plats för rabatterat pris genom att beställa Early Bird-biljetter till evenemanget. Biljetterna, som kostar från 99 kronor styck, hittar du på Billettos hemsida.

Schema Lördag 15/10
13:00 – Dörrarna öppnar
14:00 – Semifinal 1
17:30 – Semifinal 2

Schema Söndag 15/10
13:00 – Dörrarna öppnar
14:00 – Bronsmatch
17:30 – Final

Artikelbild: Pressbild/Svenska Cupen
Videokälla: Fragbite/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..