×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är svenskarna som deltar i kvalet till Elisa Invitational

1
Eyeballers är ett av de svenska lagen som deltar i kvalen till Elisa Invitational.
Nästa vecka drar höstens Counter-Strike-säsong igång på riktigt. För flera svenska spelares inleds säsongen med kvalspel till höstens upplaga av onlineturneringen Elisa Invitational.

Totalt 5 av 16 deltagande lag har någon form av svenskkoppling i kvalet. Eyeballers helsvenska femma är ett av de sex lag som fått en direktinbjudan till kvalet. Även den brittiska organisationen Into The Breach, med den svenska duon Alfred "RuStY" Karlsson och William "draken" Sundin i laget, har fått en inbjudan till kvalet.

Utöver Eyeballers och Into The Breach har två svenska lag tagit plats i kvalet genom ett svenskt för-kval till turneringen. Det är talangerna i 00Prospects och den delvis svenska mixen Snowfall som lyckats knipa de två svenska platserna genom att under förra veckan vinna det svenska kvalet. Från det danska kvalet lyckades också Asger "AcilioN" Larsens mix Yodagus, med svenskarna Alexander "redzy" Johansson Albin "abbelol" Jupiter i laget, ta en plats.

Elisa Invitationals kval är schemalagt att spelas med start på måndag den 15 augusti. I skrivande stund har arrangören inte meddelat vilka lag som får möta varandra i den inledande kvalrundan.

Artikelbild: Pressbild/Eyeballers
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..