×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Officiellt: Svenska organisationen presenterar ny polsk femma

2
9INE:s nya femma byggs kring den polska veteranen Grzegorz "SZPERO" Dziamałek.
Den svenskägda organisationen 9INE har signat fem polska spelare till sitt huvudlag. Det meddelar organisationen idag genom Twitter.

Kärnan i lagets nya femma utgörs av de tidigare Wisla Krakow-spelarna Grzegorz "SZPERO" Dziamałek, Krzysiek "Goofy" Gorski och Wiktor "mynio" Kruk. Trion får sällskap av den före detta Anonymo Esports-duon Kamil "KEi" Pietkun och Kacper "kylar" Walukiewicz som utgör de sista pusselbitarna i 9INE:s lagbygge.


Den mest välmeriterade spelaren i laget är SZPERO som har en gedigen CS-karriär i ryggen. 31-åringen har kommit tvåa i World Electronic Sports Games två gånger i sin karriär och representerat organisationer som Team Kinguin, G2 Esports och AGO Esports.

Coach för laget är Piotr "nawrot" Nawrocki.

9INE är:
Krzysiek "Goofy" Gorski
Kamil "KEi" Pietkun
Kacper "kylar" Walukiewicz
Wiktor "mynio" Kruk
Grzegorz "SZPERO" Dziamałek

Piotr "nawrot" Nawrocki (coach)

Artikelbild: Pressbild/9INE
Videokälla: 9INE
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..