×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ACON

Bannade proffset slår tillbaka — anklagar andra för att fuska

1
Efter att twitch-streamern Brian ‘Kephrii’ St. Pierre blivit avlägsnad från ReadyUp Invitational-turneringen anklagar han nu andra deltagare för fusk.
Brian "Kephrii" St. Pierre anklagar nu medspelarna Nick Bunyun och Tiffae för att fuska efter att han och Twitch-streamern Gale Adelaide blivit avstängda från ReadyUp Invitational på grund av fuskanklagelser.

CS-turneringen ReadyUp Invitational har en prispool på 100 000 amerikanska dollar (~1 miljon kronor) och turneringen har redan genomlidit flera kontroverser bland annat att Kephrii och Gale Adelaide ska ha samarbetat trots att de varit på olika lag. Nu påstår Kephrii att CS-spelarna Nick Bunyun och Tiffae också samarbetade under eventet.

I ett uttalande från Heaven Media som är en del av ReadyUp så säger de att spelarna blivit avlägsnade på grund av en alltmer fientlig miljö och inte på grund av fuskanklagelserna. Inga spelare nämns dock vid namn men det var endast Kephrii och Gale som blev borttagna under turneringen.


Kephrii är från början ett Overwatch-proffs som tidigare spelat för Global Esports men som nu streamar heltid på Twitch där han har över 600 000 följare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..