×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Vitality stängde ner comeback-försöktet — första omgången färdigspelad

1
Det franska-danska laget såg ut att börja tappa matchen mot Tyloo.
Nu är den första omgången av Intel Extreme Masters Cologne färdig. En av de sista två matcherna var den mellan Team Vitality och Tyloo. Det fransk-danska laget fick en otroligt stark start genom att vinna 14 rundor på sin CT-sida. Det började dock bli läskigt när de bytte sida. Tyloo vann åtta raka rundor innan Vitality kunde stänga matchen.

På den andra streamen fick vi se ESL Challenger-vinnarna Movistar Riders ställas mot ett av turneringens många brasselag, Made in Brazil. Det blev en jämn batalj men det var spanjorerna som kunde dra det längsta strået och vinna med 16-13.


Nu går turneringen in i utslagning- och avancemangsmatcher. Detta innebär att det inte längre kommer att vara BO1 utan istället BO3 i alla matcher. Dagens resterande matcher är följande:


igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..