×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Fnatic Rising missar pallplats i Weplay Academy League — föll mot Mouz NXT

1
Akademilaget missade pallplatsen efter millimeter-knappa kartförlusterna mot Mouz NXT.
Fnatic Rising elimineras från Weplay Academy League efter snubblande 0-2-förlusten mot mouz NXT för en pallplats.


Matchen inleddes på FR:s kartval Inferno och blev en hyfsat stark första halva på T-sidan med ett 9-6-övertag. Trots spelrummet jagade Mouz NXT ikapp rundorna och säkrade kartan med 16-13.

Kampen fortsatte på Dust2 och blev en kanonstart för Fnatic Rising som säkrade en överlägsen 13-2-ledning i första halvan som CT men gick på en rejäl choke när Mouz NXT gjorde sin comeback med bland annat 9 raka rundor för att kvittera 15-15 och ta hem kartan i övertidsperioden med 19-16.

Förlusten för Fnatic Rising innebär att de precis missade en pallplats i slutspelet och lämnar turneringen på en fjärdeplats med en prispeng på ca 80 000 kronor.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..