×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic Rising tappar första slutspelsmatchen i Weplay Academy League

1
Tung förlust för Fnatic Rising i mötet mot BIG Academy i Weplay Academy League.
Fnatic Rising torskade med 0-2 i mötet mot BIG Academy i deras första slutspelsmatch i den fjärde säsongen av Weplay Academy League.


Matchen började på Fnatic Risings kartval Vertigo och såg till en början ut att bli ett lovande resultat för Peppe "Peppzor" Borak och company som säkrade en 9-6-ledning i första halvan som T, men föll kort när BIG Academy i andra halvan drog iväg för kartans 16-13-vinst.

Mötet fortsatte på Mirage och var nagelbitande jämnt i första halvan med Fnatic Rising på CT-sidan i knappa 8-7-ledningen men fick ännu en gång i andra halvlek en fet vändning i sitt ansikte när BIG Academy nästan felfritt säkrade kartan med 16-9 och därmed matchen.

Trots förlusten är inte Fnatic Rising ute ur turneringen än utan får ännu en chans att klamra sig fast i slutspelet i sitt lower bracket-möte mot mouz NXT idag med schemalagd start klockan 15:00.

Artikelbild: João Ferreira/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..