×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Stor LAN-turnering till Finland i höst — över 2 miljoner kronor i prispotten

3
Ence är det första laget som fått en inbjudan till höstens Elisa Masters.
Det blir en stor LAN-turnering i vårt grannland Finland i höst. Den finska turneringsarrangören Elisa lanserade under gårdagen turneringen Elisa Masters som kommer att hållas på plats i den finska staden Esbo i november.

Turneringen har en sammanlagd prispott på 200 000 dollar (~2 miljoner kronor) och kommer att spelas den 16-20 november. Förutom prispengar står också en plats i nästa års upplaga av IEM Katowice på spel då arrangören ingått ett samarbete med ESL. Slutspelet i turneringen kommer att spelas på Espoo Metro Arena som har en publikkapacitet på omkring 7000 personer.

Totalt tolv lag kommer att delta i Elisa Masters. Åtta av lagen blir inbjudna baserat på ESL:s världsranking och fyra lag kvalar in till turneringen genom att nå bra placeringar i Elisa Invitational-turneringar. Det första laget som fått en inbjudan är den finska organisationen ENCE Esports.


Artikelbild: João Ferreira
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..