×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

Stor LAN-turnering till Finland i höst — över 2 miljoner kronor i prispotten

3
Ence är det första laget som fått en inbjudan till höstens Elisa Masters.
Det blir en stor LAN-turnering i vårt grannland Finland i höst. Den finska turneringsarrangören Elisa lanserade under gårdagen turneringen Elisa Masters som kommer att hållas på plats i den finska staden Esbo i november.

Turneringen har en sammanlagd prispott på 200 000 dollar (~2 miljoner kronor) och kommer att spelas den 16-20 november. Förutom prispengar står också en plats i nästa års upplaga av IEM Katowice på spel då arrangören ingått ett samarbete med ESL. Slutspelet i turneringen kommer att spelas på Espoo Metro Arena som har en publikkapacitet på omkring 7000 personer.

Totalt tolv lag kommer att delta i Elisa Masters. Åtta av lagen blir inbjudna baserat på ESL:s världsranking och fyra lag kvalar in till turneringen genom att nå bra placeringar i Elisa Invitational-turneringar. Det första laget som fått en inbjudan är den finska organisationen ENCE Esports.


Artikelbild: João Ferreira
Videokälla: ESL/Twitch
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..