×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter pausen— svenska AWP-stjärnskottet lämnar sitt lag

1
Adam "Wolfy" Andersson kommer inte att återvända till Ecstatic.
För lite över en månad sedan meddelade det danska laget ECSTATIC att lagets svenskamerikanska AWP-löfte Adam "WolfY" Andersson behövde en paus från spelandet och därför placerats på bänken. Nu står det klart att han inte kommer att komma tillbaka till laget.

I ett uttalande på Twitter skriver Wolfy själv att han inte kommer att spela något mer med laget, men att han är öppen för andra erbjudanden.

"Efter en välbehövlig paus från CS kommer jag inte att tävla något mer med Ecstatic framöver. Jag har fortfarande kontrakt med dem men har fått tillåtelse att utforska mina alternativ", skriver Wolfy.

"Med det sagt har jag inget annat än kärlek för killarna på Ecstatic och jag är glad över vad vi lyckades uppnå och bevisa tillsammans som ett lag. Framöver kommer jag att streama och fokusera på att komma tillbaka till spelet!"

Wolfy anslöt till Ecstatic (före detta Lyngby Vikings) inför höstsäsongen förra året och hade en stark höstsäsong. Laget vann bland annat upplagor av Funspark Ulti, Malta Vibes Knockout Series och Pinnacle Fall Series vilket gjorde att laget som bäst var rankade på plats 16 på HLTV:s världsranking.


Artikelbild: Luc Bouchon/Dreamhack
Videokälla: Funspark Ulti

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..