×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Cloud9 eliminerade från Majorn i Antwerpen — brassades på av Imperial

1
Imperials dröm för en slutspelsplats i Majorn i Antwerpen lever än efter storvinsten mot Cloud9.
Imperial Esports tar storvinst och eliminerar Cloud9 från Majorn i Antwerpen efter en nagelbitare till match.


Matchen inleddes på Imperials kartval Overpass och blev en rejäl övertidsrysare. Trots Cloud9:s starka 10-5-ledning som CT i första halvan vände Imperial på steken och kvitterade till slut 15-15 där matchen gick hela 3 övertidsperioder för brassarnas 25-23-vinst.

Kampen fortsatte på Vertigo och inleddes med en knapp 8-7-ledning för Cloud9 som fortsatte hålla ledningen uppe igenom andra halvan med snabba puckar för kartvinsten på 16-9 och ta matchen till en avgörande tredje karta.

Slaget avgjordes på Mirage och såg brassar-femman rejält starka på inledande CT-halvan med en 13-2-ledning som Cloud9 fick svårigheter att repa sig från. Illa kvickt stängde Imperial ner kartan med en överlägsen 16-3-vinst.

Matchens klart starkaste spelare var Imperials stjärnskytte Fernando "fer" Alvarenga som vid matchslut hade roffat åt sig 79 frallor.

Med vinsten i hand för Imperial överlever de ännu en dag i Majorn och får en chans på slutspelsplats redan imorgon. Förlusten för Cloud9 innebär en enkelresa till elimineringsbåset och en missad slutspelschans.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..