×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Färdigspelat för Bad News Eagles i Majorn — utslagna av Imperial Esports

1
Bad News Eagles askungehistoria i Majorn är över.
Det kosovanska skrällaget Bad News Eagles är utslagna ur Majorn. Det står klart efter att man förlorat dagens avgörande ödesmatch mot Imperial Esports med 0-2 i kartor.


Imperial-spelaren Fernando "fer" Alvarenga visade att gammal är äldst på matchens första karta Inferno. 30-åringen var fenomenal på brassarnas egna kartval och toppade scoreboarden när Imperial vann kartan med knappa 16-13.

På Mirage öppnade Imperial vassast med en stark CT-sida och såg länge ut att kunna stänga matchen relativt bekvämt. Så blev dock inte fallet då BNE svarade med lika fint försvarsspel i den andra halvleken och kunde, mycket tack vare Rigon "rigoN" Gashi, skapa rejält med nerv i matchen.

Någon fulländad comeback blev det dock inte, utan Imperial kunde hålla undan och till slut säkra vinsten genom att ta hem kartan med 16-14 i rundor. Ricardo "boltz" Prass avslutade Mirage med 26 kills och 104 ADR och var med det brassarnas viktigaste spelare på kartan.

För Imperial innebär resultatet att laget klamrar sig fast i Major-platsen tills vidare. Redan imorgon väntar dock en ny ödesmatch där det är vinna eller försvinna för det brasilianska legendarlaget.

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..