×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kvalvinst för Savage — klara för Pinnacle Winter Series-gruppspelet

2
Svenskarna inleder säsongen med att kvala in till gruppspelet av Pinnacle Winter Series.
Savage blir det första svenska laget som tar sig vidare från veckans Pinnacle Winter Series-kval. Svenskarna säkrade en plats i turneringens gruppspel efter att ha besegrat GMT Esports med 2-0 i kartor under gårdagen.


Comebackande William "draken" Sundin hade en bra dag på servern igår och var tillsammans med Simon "twist" Eliasson Savages starkaste spelare. Över de fyra kvalmatcherna är det dock Niclas "PlesseN" Plessen som imponerat mest genom riktigt starka insatser i matcherna mot MASONIC och Gamerlegion.

För övriga svenskar i kvalet kommer allt att avgöras idag. Tre lag med svenska spelare, Team Finest, Apeks och Gamerlegion, spelar sina avgörande kvalmatcher under dagen. Förutsättningarna för dagen är enkla: Vinst innebär att laget kvalat till huvudturneringen, förlust innebär att laget missar en plats i gruppspelet.


Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: Champion of Champions/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..