×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP kan plocka upp Jackinho — dev1ces paus fortsätter

1
Tidigare Fnatic-spelaren Jack "Jackinho" Ström Mattsson kan enligt rykten bli signad för NIP.
Ninjas in Pyjamas ska enligt uppgifter till Dexerto och 1pv.fr vara intresserade av att signa tidigare Fnatic-spelaren Jack "Jackinho" Ström Mattsson.

Sedan en tid tillbaka har NIP-stjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz varit sjukskriven och hur länge han är i återhämtning är oklart. Organisationen planerar enligt uppgifterna att ha ett korttidskontrakt med den före detta Fnatic-stjärnan att ersätta dev1ces position i femman.

Young Ninjas-favoriten Love "phzy" Smidebrant har vid ett flertal tillfällen hoppat in för att täcka för dev1ce i sin frånvaro och kommer återigen att fylla skorna i BLAST Premiers gruppspel senare i månaden.

Under tiden phzy täcker för den danske stjärnan har Jackinho blivit inhoppare för Young Ninjas i Malta Vibes Knockout Series som spelas under dagen. Om ett kontrakt skrivs kan Jackinho göra sin debut i NIP under IEM Katowice Play-In den 15:e februari.

Anton Fagerhem, kommunikationschef för NIP, har kommenterat situationen i ett meddelande till Dexerto:

- Nicolai återhämtar sig fortfarande och vi vill att han ska ta sig tid att komma tillbaka i full fart. Phzy kommer att kliva in för BLAST — återigen visas styrkorna med att ha en bra akademilista. Jack fyller i för phzy medan han täcker för dev1ce - vilket betyder att han kommer att spela med Young Ninjas under Malta Vibes.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..