×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic föll i säsongspremiären — får möta Astralis i lower bracket

1
Efter premiärförlusten måste Fnatic vinna mot Astralis imorgon för att undvika att bli utslagna ur Funspark Ulti.
Idag spelade Fnatic vårsäsongens första match när laget mötte BIG i Funspark Ulti-finalerna. Det blev dock ingen vinst för Ludvig "Brollan" Brolin och Freddy "KRiMZ" Johansson.


Matchen slutade 2-1 till BIG och svenskarnas femma är därmed nedpetad i turneringens lower bracket. I morgondagens lower bracket-match ställs Fnatic mot riktigt tufft motstånd i form av Astralis. Vinst krävs för att Fnatic inte ska åka ut direkt i säsongens första turnering.


Dagens match började med en rejäl kalldusch för Fnatic som fick se sig utspelade på sitt eget kartval Overpass. Fnatic lyckades sedan, till stor del på grund av storspel från Brollan, kvittera matchen genom en övertidsvinst på Mirage.

På Nuke räckte sedan inte Fnatic till. BIG kopplade greppet om kartan direkt genom ett stabilt försvarsspel och Fnatic hade inte vad som krävdes för att vända matchen.

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..