×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamerlegions derbymöte en jämn kamp — föll kort mot Savage

1
Skrällmatchen mellan Savage och Gamerlegion blev med nöd och näppe en 2-1-vinst för Savage.
Savage säkrar med nöd och näppe en 2-1-vinst mot Gamerlegion i kvällens Pinnacle-match.


Matchen inleddes på Gamerlegions kartval Overpass med en riktigt jämna första halva med 8-7 till Savage. Trots grymma insatser från Grux och kamraterna in på andra halvlek kunde Gamerlegion med klokt och sansat spelande avsluta kartan med en 16-14-vinst.

In på matchens andra karta Inferno var mötet igen mycket jämnt mellan lagen under halvlekarna som tvingades till hela tre övertidsperioder som pendlade mellan Gamerlegion och Savage. Varma i kläderna lyckades Savage med ett aggressivt spelsätt ta hem kartan med 25-22 och ta matchen in till den tredje avgörande kartan.

På Ancient såg Savage ut att kunna ta hem matchen under första halvlek på CT-sidan med en 10-5-ställning men fick det hett om öronen när Gamerlegion vände på steken i andra halvlek med 8 rundor på raken för att sedan krypa fram till en övertidsperiod.

Savage lyckades till slut säkra matchen efter 19-16-vinsten på Ancient.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..