×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CIS

Succérookien inför säsongsstarten: "Vi ska vara världens bästa lag"

2
Natus Vinceres 19-årige rookie-stjärna lider inte av brist på motivation.
Valeriy "b1t" Vakhovskiys första år som CS:GO-proffs var en succé utan dess like. Under 2021 vann 19-åringen årets Major, en Intel Grand Slam och utsågs häromdagen till världens nionde bästa spelare av CS:GO-sajten HLTV.

Inför vårens säsong avslöjar stjärnrookien att motivationen att vinna ännu mer inte saknas. I en intervju med HLTV säger b1t att han drivs av att utvecklas som spelare och ser fram emot att vinna fler titlar.

— Jag vill verkligen få en djup förståelse för spelet. Jag vill förbättra mina färdigheter och bli bättre dag för dag och genom det, så klart, hjälpa mitt lag att vinna, säger han.

— Jag vill att vi ska vara världens bästa lag!

Om Navi kan upprepa fjolårets succéartade år även under 2022 får framtiden utvisa. Både Team Vitality och G2 Esports har gjort betydande förändringar i sina laguppställningar i syfte att utmana världsettan om turneringsvinsterna.

Först den 29:e januari spelar Navi sin första match för säsongen i Blast Premiers gruppspel. Laget ställs då mot MIBR.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..