×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

Klart: Norska organisationen plockar upp 19-årigt löfte från Guatemala

1
19-årige Mario "malbsMd" Samayoa kommer spela med legendaren Marcelo "coldzera" David i det nya laget.
Norska 00Nation har avslöjat lagets andra spelare i den nya rostern som blir före detta Team One-skytten Mario "malbsMd" Samayoa.

Den 19-årige stjärnan kommer ersätta Alencar "trk" Rossato som nyligen lämnat organisationens roster i och med 00Nations beslut om att bygga en ny femma.

Nyförvärvet kommer att stå sida vid sida med CS-veteranen Marcelo "coldzera" David som rapporteras bli IGL för den nya rostern där bland andra tidigare 9z Team-spelare Santino "Try" Rigal ryktas bli ännu ett tillskott.

malbsMd lyckades imponera på den norska organisationen med sina insatser i Team One och sin aggressiva spelstil som kunde ta honom till knappa förluster mot lag som Gambit Esports och Ninjas in Pyjamas under ESL Pro League.

- Du kan vara säker på att jag kommer dedikera mig och göra det yttersta för att plocka titlarna och för att denna dröm aldrig ska ta slut, säger malbsMd.

I nuläget är endast coldzera och malbsMd de två bekräftade spelarna i lagets femma för 2022. 00Nation har meddelat att de resterande spelarna samt coachen kommer att avslöjas de kommande dagarna.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..