×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Norge

Klart: Norska organisationen plockar upp 19-årigt löfte från Guatemala

1
19-årige Mario "malbsMd" Samayoa kommer spela med legendaren Marcelo "coldzera" David i det nya laget.
Norska 00Nation har avslöjat lagets andra spelare i den nya rostern som blir före detta Team One-skytten Mario "malbsMd" Samayoa.

Den 19-årige stjärnan kommer ersätta Alencar "trk" Rossato som nyligen lämnat organisationens roster i och med 00Nations beslut om att bygga en ny femma.

Nyförvärvet kommer att stå sida vid sida med CS-veteranen Marcelo "coldzera" David som rapporteras bli IGL för den nya rostern där bland andra tidigare 9z Team-spelare Santino "Try" Rigal ryktas bli ännu ett tillskott.

malbsMd lyckades imponera på den norska organisationen med sina insatser i Team One och sin aggressiva spelstil som kunde ta honom till knappa förluster mot lag som Gambit Esports och Ninjas in Pyjamas under ESL Pro League.

- Du kan vara säker på att jag kommer dedikera mig och göra det yttersta för att plocka titlarna och för att denna dröm aldrig ska ta slut, säger malbsMd.

I nuläget är endast coldzera och malbsMd de två bekräftade spelarna i lagets femma för 2022. 00Nation har meddelat att de resterande spelarna samt coachen kommer att avslöjas de kommande dagarna.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..