×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensk förlust i Pinnacle Fall — Dignitas blev nekade revansch mot MOUZ

1
Revanschchansen för Patrik "f0rest" Lindberg och kamraterna i Dignitas blev nekad efter förlusten mot MOUZ i Pinnacle Fall.
Dignitas förlorade sin slutspelsmatch i Pinnacle Fall mot mouz NXT med 0-2.


Lagen spelade sin första karta på Mirage där Mouz på T-sidan plockade 4 raka rundor innan Dignitas kunde få sin första ronda. Vid halvlekens slut stod det 7-8 för top-fragger Ludvig "HEAP" Alonso och kamraterna och fortsatte jämnt fram till 13-16-förlusten.

Dignitas tappade farten under matchens andra karta Nuke och förlorade med 5-16. Trots starka insatser från bland andra Patrik "f0rest" Lindberg och HEAP räckte det inte till mot motståndaren Ádám "torzsi" Torzsás som kammade hem totalt 56 frags samt en 1.80 HLTV-rating vid matchens slut.

Serverns bäste svensk på scoreboarden var f0rest med 38-38 i KD-rating, 81.7 ADR samt en HLTV-rating på 1.02. Hack i häl låg HEAP med 34-38 i KD-rating, 72.5 ADR samt en HLTV-rating på 1.00.

Artikelbild: Pressbild/ESL

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..