×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

KLART: Astralis nya coach debuterar i veckan — möter NIP i första matchen

1
Alexander "ave" Holdt gör sin coachdebut för Astralis i Blast Premiers höstfinaler.
I början av månaden meddelade Astralis att organisationen byter ut stora delar av sitt CS:GO-lag. En av förändringarna är att lagets framgångsrike coach Danny "zonic" Sørensen ersätts av Alexander "ave" Holdt.

Nu står det klart att ave kommer att göra sin coachdebut under veckans höstfinaler av Blast Premier. När ave annonserades som ny coach kommunicerade Astralis att han skulle ansluta till laget "så snart som möjligt".

Enligt nyhetssajten Dexerto har Astralis nu bekräftat att 33-åringen gör sin första turnering i veckan. Även nyförvärven Benjamin "blameF" Bremer och Kristian "k0nfig" Wienecke kommer att göra sin tävlingsdebut i turneringen.


Astralis första match i turneringen är ett stekhett derby mot Sveriges just nu bästa lag Ninjas in Pyjamas. NIP ställer också upp med en debutant i form av Patrick "es3tag" Hansen som ersatt Linus "LNZ" Holtäng.

När lagen möttes i en bo1 under Majorn för ett par veckor sedan krossade NIP danskarna med hela 16-1 på Inferno. Matchen är schemalagd att starta klockan 21:00 imorgon och sänds på Blasts Twitch-kanal.

Artikelbild: Pressbild/Astralis

Vilket lag vinner Blast Premiers höstfinaler?

1022 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..