Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ENCE vann toppmötet — ödesmatch för Mouz väntar imorgon

1
Olek "hades" Miskiewicz hade flest kills på servern när ENCE besegrade Mouz.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
ENCE Esports besegrade MOUZ i dagens toppmöte efter en jämn historia på Nuke.

ENCE inledde matchen piggast och ställde upp ett stabilt CT-försvar i den första halvleken. Mouz lyckades dock gnaga sig in i matchen och säkra några T-rundor vilket gjorde att halvtidsresultatet landade på 9-6 i ENCE:s favör.

I den andra halvleken var det Mouz tur att vinna pistolrundan och lyckades konvertera den en 10-9-ledning. Därefter hittade dock ENCE rätt i sitt T-spel och tog över matchen fullständigt. Olek "hades" Miskiewicz var med sina 23 kills dödligast på servern när ENCE till slut kammade hem segern med 16-11.

I och med förlusten finns det en risk att Mouz tvingas lämna turneringen imorgon. Laget har två förluster och behöver vinna två raka matcher för att kunna ta sig till Legends Stage, som är nästa fas i turneringen.

För ENCE:s del väntar toppmatch i morgon och laget är vid seger i den klara för Legends Stage. Vilka lagen får möta avgörs först efter alla dagens matcher är spelade.

Artikelbild: Pressbild/ENCE

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?