×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Complexity kör över Faze — olofmeister längst ner på scoreboarden

1
Första gruppspelsmatchen för Olof "olofmeister" Kajbjer i Blast Premier Fall slutade med förlust.
Igår spelades den första gruppspelsmatchen för Olof "olofmeister" Kajbjer och Faze Clan i Blast Premier Fall mot Complexity Gaming. Matchen slutade med en oväntad 0-2-förlust för Faze Clan.

Den första kartan var Nuke där Faze hade stora problem att få något övertag då ronderna var jämna hela vägen till att Complexity fick CT-sidan och totalt dominerade resten av kartan.

Legendaren olofmeister lyckades endast plocka åt sig sex kills under loppet av den första spelade kartan och hamnade totalt efter matchen på en 0.57 HLTV-rating.

Karta två var Faze pick, Ancient. Här spelade lagen otroligt jämnt både första och andra halvlek för att sedan tvingas in i OT där Complexity lyckades ta hem det med 19-16.

Lagdebutanten och legendaren Marcelo "coldzera" David utsågs i gemenskapsomröstningen från matchen som player of the match efter sina insatser med en matchrating 1.16 på HLTV.

Complexity spelar redan idag klockan 16:30 mot Natus Vincere och Faze möter senare OG klockan 19:30 i fortsättningen av gruppspelen i Blast Premier Fall.

Artikelbild: Pressbild/ESL.
Videokälla: ESL/Twitch.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..