×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är svenskarna som är kvar i ESEA Advanced-slutspelet

1
Flera svenskar deltar i ESEA Advanced-slutspelet som börjar ikväll.
Ikväll spelas den andra omgången i ESEA Advanced-slutspelet. Flera svenska lag finns kvar och ett lag fick tyvärr lämna walkover på grund av regelverket.

I den första slutspelsomgången var det tänkt att Young Ninjas skulle ställas mot AURA. Det slutade dock med att Young Ninjas fick lämna walkover på grund av att herrrlaget redan spelar i ESL Pro League.

För svensk del är nu AURA, Team Finest och Lilmix kvar i kvalet och spelar om en direktplats till ESEA Premier och tre platser till relegation.

Matcherna startar ikväll klockan 19:00 och de svenska lagen börjar sina matcher först vid klockan 20:00. Information om var matcherna sänds hittar man på HLTV.

Videokälla: Dreamhack/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..