×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

FÄRDIGSPELAT: Svenska talangerna ute ur Malta Vibes Knockout Series

1
Young Ninjas räckte inte till i dagens nordiska derby.
Det är färdigspelat för Young Ninjas i Malta Vibes Knockout Series. Tidigare idag förlorade laget turneringens kvartsfinal mot Lyngby Vikings med 0-2.

Det danska laget tog direkt kommandot i matchen och körde över svenskarna på matchens första karta Vertigo. Young Ninjas kunde bara vinna ett fåtal rundor på CT-sidan och inte en enda på T-sidan i kartan som slutade 4-16.

På Overpass blev det desto jämnare. Young Ninjas-spelaren Kalle "Ro1f" Johansson storspelade och ledde svenskarna till ledning 14-12. Men Lyngby Vikings kom tillbaka starkt och spelade hem fyra raka rundvinster i slutet på kartan vilket cementerade slutresultatet 14-16 till fördel för danskarna.

Young Ninjas är nu utslagna ur Malta Vibes Knockout Series. Värt att notera är dock att den svenska spelaren Adam "WolfY" Andersson spelar för Lyngby Vikings vilket gör att det åtminstone finns en svensk kvar i turneringen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..