×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Femte raka segern för X-Gamer: "Hade kontroll på matchen"

1
X-Gamer seglar upp i serieledning efter lagets femte raka vinst i Elitserien.
Fem matcher, fem segrar. X-Gamers start på Elitserien hade inte kunnat vara bättre. Lagets femte vinst kom igår då laget besegrade Lemondogs med 16-9 på Mirage.

— Det var riktigt kul att spela, säger X-Gamer-spelaren Noel "melonhead" Raki efter matchen.

— Vi hade kontroll på matchen men måste jobba på våra pistolrundor. Jag tror vi torskar båda pickorna och ändå vinner vi 16-9. Det var bra spelat av oss, vi hade kontroll under hela matchen.

Segern innebär att X-Gamer, som smugit lite under radarn i förhandssnacket, nu är etta i tabellen framför lag som och Young Ninjas.

— Det är bra lag med den här säsongen. Vi har 5-0 nu och vi är de enda som inte torskat en match. Vi har samtidigt kanske inte mött de bästa lagen, så vi får se hur det går, säger melonhead om lagets placering i tabellen.

Utöver X-Gamers seger mot Lemondogs spelades två andra matcher i Elitserien igår. 9INE besegrade IWNL med 16-7 och Lilmix vann mot Typ as nice med 16-13. Båda matcherna spelades också på Mirage.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..