×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Elitserien fortsätter — många lag kämpar för toppen

1
Svenska Elitserien i CS:GO fortsätter med stockholmslag i toppen — göteborgarna ligger hack i häl.
Elitserien i CS:GO har sedan slutet av augusti varit igång med full fart i kamper mellan lag från olika svenska städer, och på toppen står just nu stockholmslagen Kappa Bar och Young Ninjas.

De senaste dagarna har bägge lagen spelat diverse matcher i serien, men möttes den 14:e på Mirage i vad som skulle bli vinst för Young Ninjas med 16:10.

Även lag som Lilmix spelade samma dag mot 9INE och tog hem en stark 16:9-vinst på Overpass.

Den sista matchen för den dagen spelades mellan X-Gamer, som hittills ligger på tredjeplats i serien, och Adive. En väldigt jämn match som avslutades med 16:13 till X-Gamer.

Under gårdagen spelade göteborska Typ as nice som varit mycket starka under serien och endast förlorat en enda match med fyra vinster. De besegrade motståndarna Lemondogs med 16:12 på Overpass.

Kappa Bar tog hem ännu en stark vinst mot Prima Esport när de möttes på Vertigo, och avslutade matchen med 16:8.

Redan ikväll spelar några av favoriterna mot varandra. Lemondogs mot X-Gamer, 9INE mot IWNL och till sist Lilmix mot Typ as nice.

Mer matchresultat och information hittas på Elitseriens sida på Esportal.com.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..